27. júl 2024
Facebook
streda, 12 júl 2017 10:00

Štátne železnice chcú vedieť názor cestujúcich, davajú im otestovať sedadlá do vlakov

Written by 
Rate this item
(0 votes)

BRATISLAVA 12. júla (WebNoviny.sk) - Železničná spoločnosť Slovensko, a. s. (ZSSK) dá cestujúcim otestovať sedadlá do vlakov. Tí si ich môžu prezrieť, vyskúšať a vyjadriť svoj názor od 11. júla pred Zákazníckym centrom ZSSK na Hlavnej stanici v Bratislave a od 25. júla do 4. augusta na stanici v Košiciach od 7. do 19. hodiny.

Cieľom je zvyšovať kvalitu

Ako štátny osobný vlakový dopravca v utorok informoval, záujemcovia sa zapoja do verejného prieskumu cez elektronický dotazník, ktorý vyplnia cez tablet priamo pri vystavených sedadlách. Odporúčame:
Toalety v osobných vozňoch budú modernejšie, železnice do nich investujú takmer dva milióny eur "Naším dlhodobým cieľom je neustále zvyšovanie kvality a úrovne cestovania. Nezameriavame sa len na rýchlosť, bezpečnosť, ale aj pohodlie. Preto sme sa rozhodli opýtať sa na najlepšie sedadlá tých, ktorí ich budú využívať najčastejšie," povedal riaditeľ úseku obchodu a člen predstavenstva ZSSK Karol Martinček.

Na výber je päť sedadiel

Cestujúci, ktorí sa zúčastnia prieskumu, budú mať na výber z piatich sedadiel. Dve z nich sú určené pre prvú a tri pre druhú triedu. Hodnotiť budú hlavne vzhľad a pohodlie, avšak ZSSK chce zistiť aj ďalšie nároky cestujúcich, ako napríklad požiadavky na usporiadanie sedadiel alebo čalúnenie. Výsledky testovania sedadiel verejnosťou potom zohľadní v najbližších plánovaných projektoch modernizácie a novej výroby osobných vozňov.

Viac k témam: vlaky, ZSSK Železničná spoločnosť Slovensko
Zdroj: Webnoviny.sk - Štátne železnice chcú vedieť názor cestujúcich, davajú im otestovať sedadlá do vlakov © SITA Všetky práva vyhradené.

Read 294 times

Media

NULL

Image Gallery

NULL

Reklama

Anketa

Rozmýšľali ste o premiestnení Vašej firmy do daňového raja?

áno, už som tak urobil - 14.3%
áno pripravujem sa na to - 35.7%
nie nerozmýšľal som - 35.7%
nie nerozmýšľal som a ani tak neurobím - 14.3%
The voting for this poll has ended on: september 9, 2013

Partneri projektu

judikaty sita

Ekonomický portál financnik.sk Vám prináša

ginal robinson banner