27. júl 2024
Facebook
streda, 03 január 2018 13:00

Ministerstvo vnútra nakúpilo sto nových policajných áut za vyše tri milióny eur

Written by 
Rate this item
(0 votes)

BRATISLAVA 3. januára (WebNoviny.sk) - Rezort vnútra nakúpil pre potreby Policajného zboru 100 nových áut. Ako sa uvádza v zmluve zverejnenej na Centrálnom registri zmlúv, 90 áut Hyundai Tucson bude označených v policajných farbách a ďalších 10 rovnakej značky bude metalickej farby, pričom budú vybavené súpravou "zvláštneho zvukového a svetelného výstražného zariadenia pre skrytú montáž". Odporúčame:
Video: Objasnenosť trestných činov stúpa, polícia si chce posvietiť aj na legálnych migrantov Autá s naftovými motormi a pohonom všetkých kolies majú byť vybavené manuálnou šesťstupňovou prevodovkou a dosahovať maximálnu rýchlosť 200 kilometrov za hodinu. Cena nových áut je 3 162 040 eur s DPH, pričom v cene sú zahrnuté aj technické prehliadky a kontroly na obdobie štyroch rokov alebo najazdených 120 000 kilometrov. Dodávateľom áut je spoločnosť Hyundai Motor Czech s.r.o

Viac k témam: ministerstvo vnútra SR, Polícia SR
Zdroj: Webnoviny.sk - Ministerstvo vnútra nakúpilo sto nových policajných áut za vyše tri milióny eur © SITA Všetky práva vyhradené.

Read 207 times

Media

NULL

Image Gallery

NULL

Reklama

Anketa

Rozmýšľali ste o premiestnení Vašej firmy do daňového raja?

áno, už som tak urobil - 14.3%
áno pripravujem sa na to - 35.7%
nie nerozmýšľal som - 35.7%
nie nerozmýšľal som a ani tak neurobím - 14.3%
The voting for this poll has ended on: september 9, 2013

Partneri projektu

judikaty sita

Ekonomický portál financnik.sk Vám prináša

ginal robinson banner