27. júl 2024
Facebook
pondelok, 15 január 2018 12:00

Dojčenské mlieko od Lactalis sťahujú už z viac ako 80 krajín, dôvodom je podozrenie na salmonelu

Written by 
Rate this item
(0 votes)

PARÍŽ 15. januára (WebNoviny.sk) - Francúzsky výrobca dojčenského mlieka Lactalis rozšíril kampaň, v rámci ktorej pre podozrenie z kontaminácie salmonelou sťahuje z trhu svoje výrobky na 83 z pôvodných asi 30 krajín. V rozhovore pre nedeľník Le Journal du Dimanche to uviedol prezident spoločnosti Emmanuel Besnier. Spoločnosť Lactalis, ktorá je jedným z najväčších výrobcov mliekarenských produktov na svete, začala sťahovať výrobky minulý mesiac po tom, čo ju úrady vo Francúzsku upozornili, že od 1. decembra ochorelo 26 detí. Odporúčame:
Z lekární sťahujú Stopangin, liek obsahuje menšie množstvo liečiva Preventívne sťahovanie vo Francúzsku a inde v zahraničí sa aktuálne týka viac ako 12 mil. balení dojčenského mlieka. Salmonelovú infekciu zatiaľ diagnostikovali 35 deťom vo Francúzsku, jednému v Španielsku a jeden podozrivý prípad evidujú v Grécku, informoval ďalej nedeľník Le Journal du Dimanche.

Viac k témam: dojčenské mlieko Lactalis, salmonela
Zdroj: Webnoviny.sk - Dojčenské mlieko od Lactalis sťahujú už z viac ako 80 krajín, dôvodom je podozrenie na salmonelu © SITA Všetky práva vyhradené.

Read 523 times

Media

NULL

Image Gallery

NULL

Reklama

Anketa

Rozmýšľali ste o premiestnení Vašej firmy do daňového raja?

áno, už som tak urobil - 14.3%
áno pripravujem sa na to - 35.7%
nie nerozmýšľal som - 35.7%
nie nerozmýšľal som a ani tak neurobím - 14.3%
The voting for this poll has ended on: september 9, 2013

Partneri projektu

judikaty sita

Ekonomický portál financnik.sk Vám prináša

ginal robinson banner