26. júl 2024
Facebook
pondelok, 28 august 2017 13:00

Ošetrovateľ čelí obvineniu zo zabitia najmenej 84 ľudí, svoje obete mal predávkovať liekmi

Written by 
Rate this item
(0 votes)

BERLÍN 28. augusta (WebNoviny.sk) - Nemecký ošetrovateľ Niels Högel čelí obvineniu zo zabitia najmenej 84 ľudí. Muža v roku 2015 uznali vinným z dvoch vrážd a dvoch pokusov o vraždu na klinike v meste Delmenhorst. Svoje obete predávkoval liekmi na srdcové choroby. Prokurátori minulý rok uviedli, že skutočný počet obetí je 43. Muža pôvodne uznali vinným z pokusu o vraždu v inom prípade. Úrady neskôr začali vyšetrovať stovky vrážd, pričom tiež exhumovali telá bývalých pacientov z Delmenhorstu a neďalekého Oldenburgu. Odporúčame:
Tragická smrť na bratislavskom sídlisku, 80- ročný muž neprežil pád Zástupca tamojšej polície Johann Kühme v pondelok uviedol, že odhalili dôkazy o zabití 84 ľudí. Dodal tiež, že množstvo ďalších možných obetí už spopolnili. Polícia vyšetruje aj bývalý personál z nemocníc v oboch spomínaných mestách. Kühme vyhlásil, že mnohým úmrtiam mohli predísť, ak by kompetentní pracovníci včas informovali úrady.

Viac k témam: Nemecko, ošetrovateľ, súd, vrah, vražda
Zdroj: Webnoviny.sk - Ošetrovateľ čelí obvineniu zo zabitia najmenej 84 ľudí, svoje obete mal predávkovať liekmi © SITA Všetky práva vyhradené.

Read 280 times

Media

NULL

Image Gallery

NULL

Reklama

Anketa

Rozmýšľali ste o premiestnení Vašej firmy do daňového raja?

áno, už som tak urobil - 14.3%
áno pripravujem sa na to - 35.7%
nie nerozmýšľal som - 35.7%
nie nerozmýšľal som a ani tak neurobím - 14.3%
The voting for this poll has ended on: september 9, 2013

Partneri projektu

judikaty sita

Ekonomický portál financnik.sk Vám prináša

ginal robinson banner