27. júl 2024
Facebook
pondelok, 02 október 2017 12:00

Foto: V Las Vegas útočil „osamelý vlk“, zastrelil vyše 20 ľudí a ďalšie desiatky zranil (aktualizované)

Written by 
Rate this item
(0 votes)

  • aktualizované 2. októbra, 11:17
LAS VEGAS 2. októbra (WebNoviny.sk) - Streľba na hudobnom festivale v Las Vegas si vyžiadala viac ako 20 obetí a vyše 100 zranených. Informoval o tom šerif okresu Clark Joseph Lombardo s tým, že policajti konfrontovali útočníka na 32. poschodí hotela Mandalay Bay a následne ho zastrelili. Podľa informácií, ktoré úrady poskytli, bol páchateľ miestnym obyvateľom. Podľa Lombarda išlo o útok "osamelého vlka", polícia aj napriek tomu pátra po jeho spolubývajúcom. Odporúčame:
Auto zrazilo na chodníku v Las Vegas štyroch chlapcov, traja zomreli Ako naznačujú videá zo sociálnych sietí, na ktorých vidno ľudí utekajúcich z miesta činu, páchateľ strieľal z automatickej zbrane. "Počul som najmä výstrely, veľa výstrelov. Myslel som si, že niekto brzdil, ale keď som zišiel po schodoch, videl som utekajúcich ľudí, ktorí hľadali svoje rodiny," uviedol očitý svedok Bryan Heifner ubytovaný v hoteli oproti Mandalay Bay. "Hneď som išiel naspať do svojej izby, zamkol sa a zhasol svetlá," dodal. Na podujatí Route 91 Harvest Music Festival boli aj niekoľkí príslušníci policajného oddelenia v Bakersfielde, ktorí v tom čase neboli v službe, informujú úrady. Dvaja z nich pri útoku zomreli. Zobraziť fotogalériu k článku:
V Las Vegas hlásia streľbu, najmenej dvaja ľudia zomreli

Viac k témam: krimi, Las Vegas, Mandalay Bay, streľba, USA
Zdroj: Webnoviny.sk - Foto: V Las Vegas útočil „osamelý vlk“, zastrelil vyše 20 ľudí a ďalšie desiatky zranil (aktualizované) © SITA Všetky práva vyhradené.

Read 224 times

Media

NULL

Image Gallery

NULL

Reklama

Anketa

Rozmýšľali ste o premiestnení Vašej firmy do daňového raja?

áno, už som tak urobil - 14.3%
áno pripravujem sa na to - 35.7%
nie nerozmýšľal som - 35.7%
nie nerozmýšľal som a ani tak neurobím - 14.3%
The voting for this poll has ended on: september 9, 2013

Partneri projektu

judikaty sita

Ekonomický portál financnik.sk Vám prináša

ginal robinson banner